Gebitsprothese op implantaten (klikgebit) – Tandprothetische Praktijk Best – Best

Gebitsprothese op implantaten (klikgebit)

Waarom een klikgebit?

Wij geloven in een oplossing die zowel comfortabel als esthetisch van hoog niveau is. Dit wordt het beste bereikt door te kiezen voor een gebitsprothese op implantaten. Dit wordt ook wel een klikgebit genoemd. Wat zijn de voordelen van een klikgebit?

  • Een klikgebit zit vast waardoor deze meer houvast en comfort biedt
  • Een klikgebit in de bovenkaak heeft geen plaat in het gehemelte waardoor u geen smaakverlies heeft
  • Een klikgebit voorkomt het slinken van de kaak
  • Een klikgebit komt het dichtste bij het comfort van uw eigen tanden

Wij vertellen u graag alles over de voordelen van een klikgebit. Klik hier om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken.

Wat is een klikgebit

Een gebitsprothese op implantaten wordt ook wel een klikgebit genoemd. Implantaten kunnen in zowel de onder- als bovenkaak geplaatst worden. Een gebitsprothese op implantaten heeft meer houvast in de mond dan een gewone gebitsprothese.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Het aanmeten van een nieuw klikgebit start met een intake bij onze praktijk. De behandeling bestaat uit twee delen; het implanteren bij een kaakchirurg of implantoloog en het vervaardigen van het klikgebit door onze tandprotheticus.

Klik hier om direct een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek inplannen. Lees hier meer over de behandeling.

Wat kost een klikgebit?

Wist u dat een klikgebit grotendeels uit de basisverzekering vergoed wordt? Wanneer u een aanvullende tandartsverzekering heeft wordt het deel dat niet uit de basisverzekering vergoed wordt hieruit vergoed. We noemen dit deel de eigen bijdrage.

Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor vergoeding is dat de zorgverlener een contract heeft met uw zorgverzekeraar. Het is dan ook goed te weten dat de Tandprothetische Praktijk Best contracten heeft afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Los van de eigen bijdrage brengt uw zorgverzekeraar het eigen risico in rekening wanneer dit nog (deels) open staat. In 2022 is het eigen risico vastgesteld op € 385,-.

Wilt u meer informatie over de kosten klik dan hier. Een vrijblijvende begroting op maat ontvangen? Maak hier uw afspraak.